Aurinkoenergiaa kotiin helpommin kuin koskaan

Aurinko tarjoaa vapaasti käytettävää ja puhdasta energiaa, joka voidaan hyödyntää valona ja lämpönä. Myös pilvisenä päivänä maan pinnalle tuleva päivän valo voidaan hyödyntää sähkön tuottamiseen. Suomessa aurinko säteilee vuosittain enemmän kuin riittävästi. Sähköenergian vuosikulutus Suomessa on noin 85 TWh. Tämä energia saataisiin tuotettua noin 28 km x 28 km kokoisella aurinkopaneelipellolla.

Aurinkosähkö on erinomainen tapa hyödyntää tämä ilmainen energia, jonka aurinko tarjoaa. Auringoenergia muutetaan sähköksi, joka hyödynnetään kiinteistön sähkönkulutuksessa tai syötetään takaisin jakeluverkkoon.

 

Puhdasta energiaa auringosta

Aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön ympäristövaikutukset ovat hyvin pienet. Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta. Kun kuluttaja tuottaa itse osan sähköstään, tiedostaa hän myös energiankulutuksensa paremmin ja voi siten tehostaa energiankäyttöään.

Aurinkopaneelijärjestelmä on varmatoiminen eikä vaadi juurikaan ylläpitoa, mutta nostaa kiinteistön arvoa. Aurinkosähkö on sijoitus tulevaisuuteen.

 

Kiinnostuitko?

Vastaamme mielellään kysymyksiin, ja voit lähettää niitä meille sähköpostilla tai soittamalla.

 

Tee aurinkoenergialaskelma talollesi